+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Trečiojo amžiaus universiteto dailės būrelio studentų kūrybinių darbų paroda „Įkvėpimo pagauti“

Šilutės rajono švietimo pagalbos tarnyboje eksponuojami Šilutės trečiojo amžiaus universiteto dailės būrelio studentų darbų paroda „Įkvėpimo pagauti“.  Parodoje dalyvauja 6 dalyviai: Irena Dapševičienė, Liudvikas Raibys, Vidutė Rupšlaukienė, Teresė Šimkaitienė, Albina Sprindžiūnienė ir Živilė Daukšienė. Jie žiūrovams pristato savo kūrybines užduotis, kurias atliko per šiuos mokslo metus, nuotolinio darbo metu.

Kūrybą sudaro grafikos ir tapybos darbai, atlikti įvairiomis technikomis, išreiškiantys individualius kūrybinius sprendimus ir emocijas. Darbai žavi nuoširdumu, individualia koloristika, kompoziciniu išdėstymu, grafiniais sprendimais. Anot, studentės Albinos Spridžiūnienės, dailės užsiėmimai karantino metu, buvo tarsi sielos atgaiva, nukelianti mintis į kitą erdvę, padėjo įveikti sudėtingą ir nežinomybės pilną  laikotarpį. Studentai su džiaugsmu ir šypsenomis lauks ir sekančių mokslo metų bei galimybės vėl susitikti Šilutės jaunimo ir suaugusiųjų mokymo centre, įkvėpimo mūzos „pagaudyti“…

Maloniai kviečiame aplankyti mūsų darbų parodą, jums patogiu metu. Ji bus eksponuojama iki rugpjūčio mėnesio pabaigos. Smagaus žiūrėjimo ir gerų emocijų!

Aurimas Liekis,
Dailės mokytojas metodininkas