+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

METINIS DARBUOTOJO VEIKLOS VERTINIMAS: DARBUOTOJO „ĮKAINAVIMAS“ AR SUSITARIMAS DĖL BENDRŲ TIKSLŲ

Vasario 27 d. Švietimo pagalbos tarnyboje vyko seminaras-praktikumas „Metinis darbuotojo veiklos vertinimas. Darbuotojo „įkainavimas“ ar susitarimas dėl bendrų tikslų“, skirtas suteikti teorinių ir praktinių žinių darbuotojams, kurie, vykdydami LR Valstybės ir savivaldybių įstaigų darbuotojų darbo apmokėjimo įstatymo reikalavimus, organizuos ir vykdys metinį darbuotojo veiklos vertinimą.

Lektorės: pirmosios dalies – Eglė Makselytė, VšĮ „Personalo praktikų paslaugos“ steigėja ir vadovė, lektorė, turinti 25 metų praktinę patirtį personalo valdymo ir darbų saugos srityse; praktinės dalies lektorė – Irma Kaminskienė, VšĮ „Personalo praktikų paslaugos“ steigėja ir personalo projektų partnerė, personalo valdymo ir vadybos praktikė, turinti 15 metų patirtį praktiškai įgyvendinant personalo valdymo metodus, įvairių ekonominės veiklos rūšių organizacijose, Personalo vadovų klubo Kauno skyriaus valdybos narė.

Seminarą sudarė dvi dalys: pirmoji dalis buvo skirta teorinių žinių apie metinį darbuotojo veiklos vertinimą įgijimui. Joje pristatyti metinio vertinamojo pokalbio techniniai ir psichologiniai aspektai, metinio vertinamojo pokalbio struktūra ir eiga, instrukcijos metodikos paruošimui, pavyzdžių ir gautos metodikos analizė.

Antra dalis buvo skirta dalyvių praktinei veiklai. Darbo grupėse metu analizavome dalyvių iškilusias problemines situacijas ir klausimus, modeliavome metinį darbuotojo veiklos vertinimą grupėse ir porose, tikslu lavinti metinio darbuotojo veiklos vertinimui reikalingas kompetencijas ir įgūdžius.

Refleksijos metu išanalizavome įgytas naujas patirtis.

Daiva Mikulskytė,
Lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ direktoriaus pavaduotoja ugdymui