+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Psichologų metodinio būrelio susitikimas

[singlepic id=1711 w=200 h=200 float=left]Rajono psichologų metodinio būrelio nariai rugsėjo 18 d. rinkosi aptarti, kokybiškos psichologinės pagalbos svarbą mokiniams ir su jais dirbantiems pedagogams.

Šio susitikimo metu didžiausias dėmesys buvo skirtas kolegialiosios patirties sklaidai, buvo aptartas ir pristatytas psichologinių-pedagoginių metodų taikymas mokinių mokymosi bei elgesio korekcijos motyvacijos skatinimui. Nutarta skatinti mokinius efektyviau bendradarbiauti su mokytojais ir psichologais, sprendžiant jiems iškilusius sunkumus.

Aptartas kasdienis psichologo darbas su mokiniais, kylantys sunkumai bei sprendimo galimybės. Pasidalinta pareigomis ir numatyta darbotvarkė susitikimui su Klaipėdos miesto psichologų metodinio būrelio nariais. Šio susitikimo metu, kuris įvyks spalio mėnesį “Diemedžio” ugdymo centre, bus dalijamasi kolegialiąja patirtimi tema „Emocijų ir elgesio sutrikimų turinčių mokinių psichosocialinės adaptacijos gerinimas taikant specialiąsias terapines priemones“.

„Diemedžio“ ugdymo centro psichologė Rosita Katauskienė