+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

VIRTUALI MENINĖS KŪRYBOS PARODA „KALĖDŲ SPALVOS“

Lapkričio-gruodžio mėnesiais ,,Diemedžio’’ ugdymo centras bei Šilutės rajono švietimo pagalbos tarnyba organizavo respublikinę virtualią meninių kūrybinių darbų parodą „Kalėdų spalvos“. Parodos tikslas-skatinti kūrybiškumą, patiriant kalėdinio laikotarpio džiaugsmą, geras emocijas, kartu puoselėjant ir ekologinę kultūrą. 

Parodos dalyviai, pasitelkdami savarankiškai kūrybinės raiškos priemones iš antrinių žaliavų ir gamtinės medžiagos kūrė kalėdines dekoracijas (adventinius vainikus, žaisliukus eglutei). Dalyviai ne tik kūrė dekoracijas, bet ir susipažino su skirtingomis žaliavų rūšimis, suprato, kad atliekos nebūtinai turi keliauti į šiukšliadėžę – joms galima rasti naują paskirtį. Šia paroda buvo siekiama ugdyti vaikų palankią nuomonę apie vartotojiškumo mažinimą. Sulaukėme 143 nuotraukų iš Lietuvos ugdymo įstaigų.

Nuoširdžiai dėkojame visiems parodos dalyviams už veiklas su mokiniais.

Vilma Uselienė,
„Diemedžio“ ugdymo centro auklėtoja metodininkė

Nuoroda (muz.-A. Borisevičiaus, žodžiai -J. Jovaišio):

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.diemedziougdymocentras.lt%2Fvirtuali-menin279s-k363rybos-paroda-bdquokal279d371-spalvosldquo.html%3Ffbclid%3DIwAR1MGXBpRWTMNs_d7KyanG-TSXrkxU5mFDO3Cd9o1LW7G-duUeOoi77l4hE&h=AT1HhPNbZR8kpqz2uY0RXKCiXFFphMRu6eItj5Xiy1SUaQkmnUvaLUIuEQUIFcH4oYzk3evjHjsJcFUZEqyxdBNYqcNwwSRgkRmcb5sHhDNNUGl2fRaA-C2oMx9VFr-oUOVJXw