+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

KOLEGIALUS BENDRADARBIAVIMAS IR DALIJIMASIS VEIKLOS PATIRTIMI

Bendradarbiavimas yra neįkainojama vertybė, kuri padeda sutelkti intelektines jėgas, pasidalinti ir atrasti bei išbandyti kažką nauja. Todėl spalio 26 dieną Klaipėdos Martyno Mažvydo progimnazijoje Šilutės rajono pradinių klasių anglų kalbos mokytojų ir Klaipėdos pradinių klasių anglų kalbos mokytojų metodiniai būreliai organizavo bendrą susirinkimą, kurio metu aptarė tolimesnes bendradarbiavimo gaires.

Susitikimo metu buvo pristatyta Šilutės pradinių klasių anglų kalbos mokytojų metodinės veiklos patirtis. Klaipėdos Martyno Mažvydo progimnazijos anglų kalbos mokytojos Ligita Jukniūtė-Bružienė ir Kristina Mikutienė dalijosi praktinės tiriamosios veiklos mokykloje organizavimo galimybėmis, pateikė keletą pavyzdžių iš savo patirties. Liudviko Stulpino progimnazijos anglų kalbos mokytoja Virginija Dičbanienė papasakojo apie inovatyvaus metodo CLIL ( Content and Language integrated Learning) galimybes projektinėje veikloje. Gedminų progimnazijos anglų kalbos mokytojos Vita Uždanavičienė ir Renata Martyšiūtė-Jarašiūnė pristatė planšetinių kompiuterių panaudojimo anglų kalbos pamokose ir projektinėje veikloje galimybes, parodė keletą internetinių įrankių, kurių pagalba galima paįvairinti pamoką.

Mokytojos sutarė, kad tokių susitikimų ateityje bus ir daugiau, nes bendradarbiaujant bus keičiamasi idėjomis, dalyvausime projektinėse ar kitose veiklose bei stebėsime pamokas.

Renata Ivaščenkienė,
Žibų pradinės mokyklos mokytoja ekspertė,
Vilma Gečienė,
Šilutės Martyno Jankaus pagrindinės mokyklos mokytoja metodininkė