+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Edukacinė-metodinė diena Žemaičių Naumiesčio gimnazijoje

[singlepic id=1991 w=200 h=200 float=right]Žemaičių  Naumiesčio gimnazijoje  spalio 18 dieną  vyko rajono istorijos mokytojų edukacinė-metodinė diena ,,Dalinkis ir pritaikyk“.

Istorijos mokytojai aplankė  Šilutės H. Šojaus muziejaus Žemaičių Naumiesčio filialą. Muziejininkė Valentina Pielikienė pasakojo įdomias eksponatų istorijas ir sulaukė kolegų pasiūlymų dėl muziejaus pertvarkos. Mokytojai susipažino ir  su  mokyklos muziejaus istorija. Apie jo  naudą  ugdymo procese kalbėjo muziejaus vadovė,  mokytoja Marytė Lidžiuvienė.

Antroje užsiėmimo dalyje kolegos aktyviai diskutavo apie pamokos kokybę, pristatė   pamokose naudojamus  metodų pavyzdžius, aptarė valstybinio istorijos egzamino užduotis bei rezultatus. Savo pastebėjimus ir patarimus apie tai išsakė vyriausioji specialisė  Vida Kubaitienė, taip pat pateikusi daug naujos informacijos.

Ačiū visiems mokytojams už gerosios patirties sklaidą. Viliuosi, kad ir toliau taip bendrausime ir bendradarbiausime. Tikiuosi, kad tai, ką išgirdome, sužinojome, pritaikysime ugdymo procese.

Liucija Šertvytienė,
Istorijos  mokytojų metodinio būrelio pirmininkė,
Žemaičių Naumiesčio gimnazijos mokytoja metodininkė

[nggallery id=90]