+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Patarimai, kaip formuluoti pamokos uždavinį

[singlepic id=1855 w=200 h=200 float=right]Kovo 21 d. Švėkšnos ‘Saulės” gimnazijoje vyko Saugų zonos pradinių klasių mokytojų metodinio būrelio susirinkimas, kurio tema buvo „Patarimai, kaip formuluoti pamokos uždavinį“.

Vyko diskusija apie teigiamus ir neigiamus šiuolaikinio ugdymo aspektus, dalijimasis patirtimi apie sėkmingai naudojamas skaitmenines mokymo priemones ugdymui. Buvo aptartos situacijos klasėje, pasiruošimo standartizuotiems testams įspūdžiai, kalbėta apie specialiųjų poreikių mokinių ugdymą.

Švėkšnos ‘Saulės” gimnazijos pavaduotoja, mokytoja metodininkė Ona Jurjonienė skaitė pranešimą kartu su praktiniu užsiėmimu apie pamokos uždavinio formulavimą. Mokytoja priminė pagrindines gaires, kuo vadovaujantis iškelti tinkamą ir pamatuojamą pamokos uždavinį. Mokytojai praktiškai kūrė uždavinius pamokoms, aptarė juos su kolegomis, koregavo, tobulino.

Švėkšnos ‘Saulės” gimnazijos mokytoja metodininkė Martina Zimkienė skaitė pranešimą “Ar aš geras mokytojas?”. Priminė, kokiais dokumentais vadovautis dirbant, kaip būti įvairiapusišku mokytoju, kaip atitikti mokytojų atestacijos nuostatus.

Martina Zimkienė,
Saugų zonos pradinių klasių metodinio būrelio pirmininkė,
Švėkšnos „Saulės“ gimnazijos mokytoja metodininkė