+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Atvira kūno kultūros pamoka Švėkšnoje

[singlepic id=1853 w=200 h=200 float=left]Gražią dovaną kolegoms, rajono kūno kultūros mokytojams, šventės (Kovo 11-osios) išvakarėse padovanojo Švėkšnos „Saulės“ gimnazijos mokytojai Dainora Grevienė ir Audrius Urmulevičius. Jie pravedė atvirą pamoką tema „Šoklumo lavinimo pratimai ir šuolio į aukštį technikos tobulinimas“.

Atvirą pamoką stebėjo šeši mokytojai ir gimnazijos administracija. Kolegos džiaugėsi labai gerai organizuota pamoka, puikia pamokos struktūra, mokinių aktyvumu, mokytojų ir mokinių bendravimo kultūra. Apie tai, aptariant pamoką, buvo pasakyta daug gražių žodžių mokytojams, apskritai pasidžiaugta gimnazijos aktyviu sportiniu gyvenimu.

Pamokos aptarimą pratęsė mokytoja Zita Urmulevičienė. Ji perskaitė pranešimą „Švėkšnos „Saulės“ gimnazijos kūno kultūros mokytojų darbo rezultatų apibendrinimas, naudojant informacines technologijas“. Pranešimas buvo labai įdomus, parodantis kasdienį mokytojų darbą ir mokinių pasiekimus. Taip pat mokytoja papasakojo apie tradicinį „Saulės“ gimnazijos sportininkų renginį – geriausių 2015 m. sportininkų rinkimus. Tai jau 51- sis sportininkų dešimtukas mokyklos istorijoje.

Kūno kultūros mokytojų metodinio būrelio užsiėmimas Švėkšnoje buvo tikrai malonus ir naudingas.

Romualdas Drungilas,
Šilutės rajono kūno kultūros metodinio būrelio pirmininkas,
Šilutės pirmosios gimnazijos kūno kultūros mokytojas