+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Moterys, išmokime pačios spręsti savo problemas

[singlepic id=1834 w=200 h=200 float=left]Vasario viduryje Šilutės Soroptimos klubas kartu su Danijos Soroptimisčių sąjunga pradėjo įgyvendinti projektą „Moterys, išmokime pačios spręsti savo problemas“. Suplanuota ir įgyvendinama priemonių veiklos programa vasario ir kovo mėnesiui. Dalyvių grupė užpildyta, poreikis – didžiulis.

Projekto tikslas yra mokyti moteris ugdyti savivertės suvokimą, skatinti jas rūpintis savo psichine ir fizine sveikata, išmokyti netoleruoti smurto, susidoroti su stresu, padėti joms sugrįžti į socialinį ir profesinį gyvenimą, siekti karjeros.

Norint pasiekti šį tikslą jau pradėti mokymai, kurie vyks nuo 2016 vasario 10 iki 2016 kovo 18 d. Vykdomos psichologinės konsultacijos, lektorė Loreta Šiaudvytytė, Šilutės PSC direktorė, gydytoja psichiatrė-psichoterapeutė. Planuojami užsiėmimai “Kaip valdyti stresą. Kaip didinti savo vertės suvokimą, motyvaciją“,  lektorius Lukas Mackevičius, ugdomojo vadovavimo (“Koučingo “) mokymai, lektorius Donaldas Duškinas, viešojo kalbėjimo mokymai ir kaip pristatyti save darbdaviui, lektorius Igoris Vasiliauskas. Baigiamojoje konferencijoje bus kalbama apie prekybos žmonėmis pavojų, lektorė Dalia Puidokienė.

Minėtos edukacinės veiklos metu moterims suteikiama galimybė išsiugdyti puokštę kompetencijų, padedančių spręsti karjeros, asmeninio gyvenimo problemas, veiksmingiau ugdyti vaikus, susigrąžinti psichologinę pusiausvyrą.

Loreta Alsė,
Šilutės Soroptimos klubo prezidentė