+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Motyvavimo pamokai idėjos Vilkyčiuose

[singlepic id=1557 w=200 h=200 float=right]Kovo 20 dieną, besibaigiant garsiajam saulės užtemimui, Vilkyčių  pagrindinėje mokykloje vyko netradicinė biologijos pamoka „Pavasario lygiadienis“. Šią atvirą veiklą vykdė vyresnioji biologijos mokytoja Violeta Banionienė. Renginio metu buvo integruota ir gražiai derėjo keletas dalykų: šokis, dainos, maloni muzika, pamokėlės  apie paukščius, lygiadienio prasmę, trumpa viktorina apie paukščius.

Renginio svečias girininkas Virginijus Jančauskas visiems priminė, koks svarbus žmogaus ryšys su gamta,- iš gamtos ir miško galime mokytis, nes mes patys esame gamtos dalis.

Dėkojame mokytojai Violetai  ir kitiems mokytojams,Vilkyčių pagrindinės mokyklos bendruomenei  už patirtas geras emocijas, šilumą ir puikią veiklą.

Ypač džiaugėmės nuostabiu scenos apipavidalinimu, kurį sukūrė ir įgyvendino dailės mokytoja Rita Šleinytė,- iš natūralių medžiagų pagamintais saulės ir grįžtančių paukščių, žemės ir augalų simboliais. Kaip teigė mokytoja Rita Šleinytė, scenos dekoraciją skyrė Etninių regionų metams, o pynimo iš gamtinių medžiagų darbus su malonumu atlieka ir jos mokiniai.

Vida Vilčiauskienė,
Biologijos mokytojų metodinio būrelio pirmininkė,
Šilutės Vydūno gimnazijos mokytoja metodininkė