+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Rajono pedagogų mišrus tinklinio turnyras

[singlepic id=1025 w=200 h=200 float=right]Kovo 14 d. Vilkyčių pagrindinėje mokykloje organizavome rajono pedagogų mišrų tinklinio turnyrą. Jame dalyvavo keturios pedagogų komandos: Klaipėdos rajono Plikių pagrindinės mokyklos, Saugų pagrindinės mokyklos, Vilkyčių pagrindinės mokyklos ir Šilutės švietimo įstaigų rinktinė.  Tradicinis švietimo įstaigų tinklinio turnyras organizuojamas rajono pedagogams per dešimtį metų.  Tikslas – suburti pedagogus bendrai veiklai, bendradarbiavimui, dalijimuisi patirtimi, pabendrauti.

Kasmet tinklinio turnyre draugiškai dalyvauja Klaipėdos rajono Plikių pagrindinės mokyklos komanda, už ką mes jiems labai dėkingi.  Kasmet dalyvauja Saugų pagrindinės mokyklos komanda – iniciatyva ir kilo iš šios komandos žaidėjo Algimanto Savicko.

Buvo žaidžiama ratų sistema. Kiekviena komanda turėjo žaisti tarpusavyje. Nugalėtojais  tapo Šilutės komanda. Antra – Plikių komanda, trečia – Vilkyčių.  Žaidėme ne dėl rezultato, nuotaika buvo tiesiog nuostabi, o laikas neprailgo, nes draugiškos kovos buvo įdomios. Komandoms prizininkėms buvo įteikti medaliai.

Labai pageidautume, kad kitais metais aktyvesni  būtų  rajono mokyklų pedagogai.  Kviestume turnyre dalyvauti  visus pedagogus, kurie nebijo paimti į rankas tinklinio kamuolį. Pastangos tikrai atsiperka šiltais kolegiškais santykiais, gera nuotaika, naujomis idėjomis, aktyviu poilsiu ir sveikata. Dalyvaukite – nesigailėsite!

Danguolė Černeckytė,
Vilkyčių pagrindinės mokyklos vyresnioji mokytoja
[nggallery id=58]