+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Seminaras matematikos mokytojams

[singlepic id=997 w=200 h=200 float=right]Vasario 13 d. vyko seminaras matematikos mokytojams „Matematika V-VI klasėse pagal naująsias programas ir naujuosius (2013-2014 m.) vadovėlius „Matematika Tau plius“. Lektorius – Dr. Elmundas Žalys, generalinis TEV leidyklos direktorius.

Seminaro programa buvo skirta visų kvalifikacinių kategorijų matematikos mokytojams. Akcentuota, kaip adaptuoti dalyko turinį atnaujintoms Pagrindinio ugdymo (V–VI klasėms) bendrosioms programoms. Pateikiamos metodinės rekomendacijos, kaip dirbti pagal atnaujintų programų reikalavimų dvasią ir turinį. Demonstruotos interaktyvios mokytojo darbo priemonės.

Seminaro tikslas buvo aptarti atnaujinto matematikos ugdymo turinio diegimo pagrindinėje mokykloje ypatybes, supažindinti mokytojus su autorių, rengiančių vadovėlius ir kitą mokamąją literatūrą pagrindinėms ir vidurinėms mokykloms, požiūriu į matematikos turinį ir dėstymą. Pristatyti naujasis vadovėlis „Matematika Tau plius“ V klasei bei vadovėlio VI klasei turinys. Kartu su mokytojais aptarti ugdymo ypatumai, problemos ir jų sprendimo būdai.