+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Dailiojo rašymo konkursas “Žąsies plunksna”

[singlepic id=913 w=200 h=200 float=left]Gruodžio 12 dieną Vilkyčių pagrindinėje mokykloje įvyko 2-4 klasių mokinių  dailiojo rašymo konkursas. Jį rengė Šilutės rajono Saugų zonos pradinių klasių mokytojų metodinis būrelis ir Vilkyčių pagrindinė mokykla. Už šį renginį buvo atsakinga Vilkyčių pagrindinės mokyklos vyresnioji mokytoja Daiva Jonušienė.

Susirinkę dalyviai buvo pasveikinti pradinių klasių mokinių pasirodymu – 3-ios klasės mokinių Kamilės Šulcaitės ir Glorijos Dargužaitės sukurtu spektakliuku ,,Pamesta knyga”. Paruošiamosios klasės mokinukai  ir vyresniųjų klasių mergaitės atliko Advento giesmeles.

Po to konkurso dalyviai buvo pakviesti rašomajam darbui į klasę. Vertino mokytojų išrinkta komisija. Susumavus balus 2-4 klasėms buvo skirta po tris vietas. Visi dalyviai buvo apdovanoti padėkos raštais, o nugalėtojai – diplomais ir nedidele dovanėle.
Visiems dalyviams ir mokytojams buvo palinkėta sėkmės ir kitais metais aktyviai dalyvauti dailiojo rašto konkurse Vilkyčių pagrindinėje mokykloje.
Daiva Jonušienė,
Vilkyčių pagrindinės mokyklos vyresnioji mokytoja