+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Atvira integruota fizinio ugdymo ir lietuvių kalbos pamoka Kintuose

Balandžio 24 d. Kintų pagrindinėje mokykloje įvyko atvira integruota fizinio ugdymo ir lietuvių kalbos pamoka „Fizinis ugdymas taikant lietuvių kalbos  žinias gramatikoje ir skaičiuotėse“ 5, 7 klasių mokiniams. Pamoką organizavo mokytojos Vilija Ašmonaitė ir Simona Venckienė. Pamoką stebėjo ir dalyvavo jos aptarime fizikos mokytojų metodinio būrelio kuratorė, Švietimo, sporto ir kultūros skyriaus vyriausioji specialistė Inga Žalgevičienė.

Rajono mokyklų mokytojai stebėjo ir aptarė pamokos veiklas, jų organizavimo ypatumus, keitėsi kolegialiąja tokių pamokų organizavimo patirtimi. Tokia patirtis yra naudinga visiems: ir pamoką organizavusioms mokytojoms, ir ją stebėjusiesiems.

Po pamokos sulaukėme ir VšĮ „Šilutės sportas“ direktoriaus Dainiaus Gricevičiaus komandos – fizinio ugdymo mokytojus svečiai  kvietė aktyvinti mergaičių krepšinį, šaškių žaidimą, gavome mokiniams paskatinamajį prizą – pakvietimą ir bilietus į Lietuvos studentų krepšinio lygos didįjį finalą Klaipėdoje, Švyturio arenoje, balandžio 29 d., pirmadienį.

Lina Leikuvienė,
Rajono fizinio ugdymo mokytojų metodinio būrelio pirmininkė