+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Prisidėkite prie supratingumo akcijos „Mėlynasis balionėlis“

Balandžio 2 – ąją viso pasaulio bendruomenė autizmo dieną mini naudodama mėlyną spalvą.  Artėjant balandžio 2-ajai kviečiame rajono švietimo įstaigų bendruomenes SUPRATINGUMO AKCIJAI „Mėlynasis balionėlis“, kuria norime pakviesti būti supratingiems ir tolerantiškiems, ragindami ištiesti draugystės ir pagalbos ranką kitokiems vaikams. Ir, žinoma, ne vieną dieną, bet apvalius metus.

Šios dienos tikslas – didinti visuomenės informuotumą apie autizmo spektro raidos sutrikimus, atkreipti atsakingų institucijų dėmesį į kylančias problemas šeimoms, auginančioms autizmo spektro sutrikimų turinčius vaikus, ugdyti visuomenės supratimą bei toleranciją kitokiems vaikams ir juos auginantiems tėvams.

Pieškite, kirpkite, klijuokite, aplikuokite, pasipuoškite ugdymo įstaigų įėjimus, langus, duris mėlynais balionais  ir pasidalinkite savo nuotraukomis (iki balandžio 2 d., nuotraukos – be vaikų!) su mumis komentaruose adresu: https://www.facebook.com/sptsilute/ (norintys gauti pažymą už dalyvavimą akcijoje, registruokitės sistemoje semiplius.lt)

Eglė Račienė,
Švietimo pagalbos tarnybos logopedė metodininkė