+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

„Diemedžio“ ugdymo centras įgyvendina projektą

2020 m. Sporto rėmimo fondo projektų atrankos konkurse Fizinio aktyvumo veiklos, skatinančios fizinio aktyvumo plėtrą, „Diemedžio“ ugdymo centro darbo grupė parengė projektą ir gavo finansavimą „Mokinių, turinčių elgesio ir emocijų sutrikimų, mokėjimo plaukti ir socializacijos svarba“. Projekto Nr. SRF-FAV-2020-1-0157.

Fizinio aktyvumo didinimas per plaukimą, linksmos veiklos ir įdomūs žaidimai atveria mokiniams galimybes į saugesnį, sveikesnį ir aktyvesnį gyvenimą. Šiame projekte per dvejus metus turės galimybę dalyvauti 50 mokinių.

Nuo 2020-10-01 „Diemedžio“ ugdymo centras įgyvendina projektą. Mokiniai su džiaugsmu vyksta į Šilalės sporto mokyklą. Trenerių dėka mokiniai  užsiėmimų metu priprato prie vandens, išmoko sulaikyti kvėpavimą ir orientuotis po vandeniu, plūduriuoti horizontalioje ir vertikalioje padėtyje, slinkti ant krūtinės ir nugaros, keisti kūno padėtį, išlaikyti lygsvarą vandenyje, atlikti šuoliukus į vandenį nuo bokštelio ar bortelio, įgijo kitų gyvybiškai svarbių įgūdžių.

Džiaugiamės mokinių pasiekimais ir linkime siekti aukštesnių rezultatų. Nuoširdžiai dėkojame  Šilalės sporto mokyklos komandai už pagalbą įgyvendinant projektą, organizuojant „Diemedžio“ ugdymo centro mokiniams plaukimo pamokas.

Aurelija Kasparavičienė,
“Diemedžio” ugdymo centro
Švietimo pagalbos ir konsultavimo skyriaus vedėja