+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Padėkos popietė rajono metodinių būrelių pirmininkams

Birželio 15 d. rajono metodinių būrelių pirmininkai rinkosi prie Šilutės H. Šojaus muziejaus edukacijai „Šilutės siena“, kurią pravedė muziejaus darbuotoja Roma Šukienė.  Iš sklandaus gidės pasakojimo sužinojome daug įdomių Šilutės praeities faktų. Antroji popietės dalis buvo relaksacijos užsiėmimai su Žemaičių Naumiesčio gimnazijos psichologe Indre Soikinaite. Buvo pakviesti ir dalyvavo mokyklų metodinių tarybų pirmininkai.

Turime svajonę – kurti Padėkos dienos tradiciją metodinės veiklos entuziastams ir plėtotojams. Mokytojai turi labai gražių idėjų ir nuveikė daug puikių veiklų, pasiekė metodinės veiklos rezultatų (viena stipriųjų Tarnybos sričių keletą paskutinių metų įvardinta metodinė mokytojų veikla).

Geros iniciatyvos turi ir jų sekėjų, tobulintojų. Belieka džiaugtis Mokytojų aktyvumu, kūrybiškumu ir jų geranoriškumu, pasišventimu mokiniams. Ne be reikalo sakoma,  kad geriausias Mokytojo pasiekimas yra jį praaugę mokiniai.

Išklausę Romos Šukienės įdomaus istorinio pasakojimo apie Šilutę, prisėdome po klevais relaksacijos užsiėmimams. Buvome dėkingi psichologei Indrei Soikinaitei už įdomias pamąstymų ir poilsio veiklas gamtoje ir padovanotas atsipalaidavimo praktikos atmintines.

Nijolė Rimkuvienė,
Metodininkė