+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

NUOTOLINIS IKIMOKYKLINIO, PRIEŠMOKYKLINIO UGDYMO GRUPIŲ RENGINYS  “LIETUVA PASAULYJE”

Įgyvendinant Praktinių studijų dienų veiklą (projektas “Lyderių laikas”) Kintų, Usėnų, Katyčių pagrindinės mokyklos (komanda KUK) 2020-2021 m. m. dalyvauja bendradarbiavimo projekte “Lietuva pasaulyje”. Į šį projektą įsitraukė ne tik pradinių ir pagrindinių klasių mokytojai, bet ikimokyklinio, priešmokyklinio ugdymo pedagogai.

Gegužės 11 d. vyko trijų mokyklų – Kintų, Usėnų, Katyčių – ikimokyklinio, priešmokyklinio ugdymo grupių bendras renginys “Lietuva pasaulyje”. Pandeminė situacija pakoregavo susitikimo formą – susitikimas vyko nuotoliniu būdu. Kiekviena darželio grupė paruošė prisistatymą, meninį pasirodymą, kūrybinį namų darbą. Smagu buvo stebėti vaikų pasirodymus, jų emocijas ekrane. Kūrybiniai darbeliai, piešiniai atspindėjo kiekvieno darželio gyvenamąją vietą, jos įžymybes. Renginio pabaigoje pasirodžiusi Pepė Ilgakojinė (meninio ugdymo mokytoja Simona) pakvietė visus vaikus bendram nuotaikingam šokiui.

Dėkojame renginio administratoriui Kintų pagrindinės mokyklos direktoriaus pavaduotojui Ramūnui Grikšui bei IKT konsultantui Algirdui Gužauskui. Taip pat nuoširdžiai dėkojame Kintų, Katyčių ir Usėnų ikimokyklinio, priešmokyklinio ugdymo grupių auklėtojoms ir vaikučiams, kurie šauniai ir nuotaikingai dalyvavo renginyje. Tikimės, kad tai buvo pirmas, bet ne paskutinis mūsų susitikimas.

Jurgita Tamošiūnienė,
Kintų pagrindinės mokyklos direktoriaus pavaduotoja ugdymui
Laima Bušininkienė,
Kintų pagrindinės mokyklos Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupių mokytojų metodinės grupės pirmininkė