+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Kviečiame į parodą „Velykinis sveikinimas“

Artėjant džiugiai Velykų šventei mokinių pažintines veiklas organizavo ir joms vadovavo Šilutės Martyno Jankaus pagrindinės mokyklos mokytojos Rasa Naujokienė, Andžela Varanienė, Miranda Tarvydienė, Sonata Sabaitienė. Veiklos su mokiniais rezultatą kviečiame pamatyti mūsų sukurtoje virtualioje parodoje „Velykinis sveikinimas“.

Tai buvo anglų kalbos ir pradinių klasių mokytojų integruota veikla, kuria siekėme supažindinti mokinius su Velykų tradicijomis, tobulinti rašytinės užsienio kalbos įgūdžius, diegti supratimą apie atsakingą atliekų rūšiavimą  ir antrinį panaudojimą, skatinti kūrybiškumą, fantaziją.

Šilutės Martyno Jankaus pagrindinės mokyklos antrų klasių mokiniai, padedami tėvelių,  aktyviai ruošėsi  šv. Velykoms, integruotoms anglų kalbos,  pasaulio pažinimo ir dailės ugdomosioms veikloms. Anglų kalbos pamokose mokėsi įvardinti kūno dalis, gamino paukščiukus, zuikučius ir skaičiavo  margučius. Dailės ir anglų kalbos pamokose piešė ir rašė angliškus sveikinimus. Kviečiame pasidžiaugti sukurtais sveikinimais ir linkime visiems nuotaikingų bei sveikų šv. Velykų!

Rasa Naujokienė,
Šilutės Martyno Jankaus pagrindinės mokyklos anglų kalbos mokytoja