+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Kviečiame pasidžiaugti paroda „Atvirlaiškis“

Pasaulį sukausčiusi pandemija sustabdė galimybes keliauti, tačiau mokinių noras pažinti pasaulį išliko, o gal net sustiprėjo. Šilutės Pamario pagrindinės mokyklos mokytojai kviečia pasidžiaugti jų vadovaujamais mokinių darbais, kurie atlikti… nuotoliniu būdu. Įsitikinsite, kad kurti galima ir nesėdint klasėje…

Šilutės Pamario pagrindinės mokyklos 6C klasės mokiniai kartu su savo auklėtoja ir IT mokytoja Selestina Sirtaute bei anglų kalbos mokytojomis Asta Grigaliene ir Iveta Ambrulaitiene  nuotoliniu būdu keliauja po pasaulį, rašo jų pačių sukurtus bei sumaketuotus atvirlaiškius savo draugams ir artimiesiems. Tai mokyklinis projektas, integruojantis IKT bei anglų kalbą. Kiekvienas mokinys ne tik pabuvoja žymiausiose įvairių šalių lankytinose vietose, pasitelkdamas virtualiąją realybę, bet, naudodamasis „Crello“ bei „Gismeteo“, „WeatherOnline“ programomis,  aprašo jas bei tos šalies oro sąlygas angliškai. Prisimenamas ir taisyklingas adreso užrašymas, kad atvirlaiškis sėkmingai pasiektų ir pradžiugintų adresatą.

Tokio pobūdžio projektai skatina mokinių patyriminį ugdymąsi, praplečia jų akiratį bei gilina IKT ir anglų kalbos žinias.

Iveta Ambrulaitienė,
Šilutės Pamario pagrindinės mokyklos anglų kalbos mokytoja metodininkė,
Asta Grigalienė,
Šilutės Pamario pagrindinės mokyklos anglų kalbos mokytoja metodininkė,
Selestina Sirtautė,
Šilutės Pamario pagrindinės mokyklos informacinių technologijų vyresnioji mokytoja