+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

„Ryto rato“ organizavimo kūrybiškumas priešmokyklinukams

Vasario 23 d. rajono priešmokyklinio ugdymo mokytojos virtualiame susirinkime dalijosi „Ryto rato“ veiklos organizavimo priešmokyklinėse grupėse kūrybiškumo patirtimi. Aptarė „ryto rato“ veiklos galimybes, naudą ugdytiniui, septynios pedagogės pasidalino savo patirtimi – vaizdo įrašais, kaip savo grupėse organizuoja „Ryto rato“ veiklą.

Kol negalime susitikti gyvai nuotoliniai susitikimai – puiki išeitis pasidalinti asmenine darbo patirtim su kolegėmis –  rinkomės jau trečią kartą per šį karantiną.

Prisijungė per dvi dešimtis priešmokyklinio ugdymo mokytojų. Šilutės priešmokyklinio ugdymo pedagogų būrelio pirmininkė Lilija Venckienė pristatė metinį 2021m. veiklos planą. Taip pat pasidalino savo darbo patirtimi vedant „Ryto ratą“ priešmokyklinėje grupėje.

Šilutės miesto lopšelių-darželių „Raudonkepuraitės“, ”Žibutės“ ir „Žvaigždutės“ mokytojos dalinosi  kūrybišku „Ryto rato“ veiklos procesu. Labai buvo džiugu, kad aktyviai dalijantis „Ryto rato“ organizavimo priešmokyklinėje grupėje patirtimi įsitraukė ir rajono ikimokyklinio ugdymo įstaigos, Katyčių pagrindinė mokykla, Žemaičių Naumiesčio pagrindinė mokykla, Švėkšnos lopšelis-darželis. Labai dėkojame visoms pedagogėms kurios taip nuoširdžiai, gausiai ir informatyviai dalijosi.

Tegul darželis būna ta vieta, kur vaikai su džiaugsmu eina pažinti pasaulio. O „Ryto ratas“ – geros ir turtingos dienos pradžia, kai mokomės ne tik išgirsti, bet ir tyliausią prakalbinti.

Lilija Venckienė,
Priešmokyklinio ugdymo mokytojų metodinio būrelio pirmininkė,
Šilutės Martyno Jankaus pagrindinės mokyklos
Traksėdžių progimnazijos skyriaus priešmokyklinio ugdymo mokytoja