+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Psichologų veikla, dėkingumo praktikos užsiėmimas

Gruodžio 17 dienos rytą, Šilutės rajono psichologės rinkosi į paskutinį šių metų metodinį susirinkimą. Buvo aptarti svarbūs klausimai, susiję su metodinio būrelio veikla 2019 metais, planuojama veikla 2020-iesiems, išrinkta nauja pirmininkė ir pavaduotoja, pristatytas sėkmingas konsultavimo atvejis, bei pravestas dėkingumo praktikos užsiėmimas.

2019 metai psichologų metodiniam būreliui buvo darbingi:  įvykdytos planuotos veiklos, aptarti analizėms pateikti atvejai. Atsižvelgiant į būrelio narių siūlymus ir pageidavimus parengtas 2020 metų veiklos planas, veiklos numatytos kiekvieną mėnesį. Metodinio būrelio pirmininke tapo Pamario pagrindinės mokyklos psichologė Gabrielė Asiulevičienė, sekretore – Vydūno gimnazijos psichologė Kristina Monkienė.  G. Asiulevičienė pasidalijo labai naudingu sėkmingo konsultavimo atvejo pavyzdžiu, būrelio narės pasidalijo įžvalgomis. Psichologė R. Gagienė pravedė dėkingumo praktikos užsiėmimą, kurio metu metodinio būrelio narės kūrė dėkingumo žiedus. Mokėti dėkoti už tai, ką turime, dėkoti už svarbius dalykus ir už mažas kasdienes smulkmenas, to galima išmokti. Kiekvienas už mūsų galime rasti laiko pamatyti dalykus už kuriuos galima padėkoti.

Rajono psichologų metodinis būrelis artėjančių švenčių proga skatina nepamiršti padėkoti už tai, ką turime ir skleisti daugiau pozityvumo.

Rūta Gagienė,
Metodinio būrelio pirminkė,
Šilutės pirmosios gimnazijos psichologė