+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Rajono švietimo įstaigų darbuotojų spartakiada Juknaičiuose

Mokslo metams einant į pabaigą ir belaukiant vasaros atostogų, rajono švietimo įstaigų darbuotojai birželio 27 dieną Juknaičiuose susitiko paskutinei bendrai metų veiklai rajono švietimo įstaigų darbuotojų spartakiadoje.

Spartakiados organizatoriai – Juknaičių pagrindinė mokykla – rajono mokytojus sukvietė į gražiausią Juknaičių gyvenvietės vietą – Vasaros estradą. Čia žvaliai, sportiškai ir entuziastingai nusiteikę atvyko 12 rajono švietimo įstaigų atstovai: iš Vilkyčių, Usėnų, Pamario, Saugų Jurgio Mikšo, Katyčių, Kintų, Šilutės Martyno Jankaus pagrindinių mokyklų, Vainuto, Žemaičių Naumiesčio, Švėkšnos „Saulės“ gimnazijų, Šilutės Pirmosios gimnazijos Kintų skyriaus, Šilutės rajono savivaldybės administracijos švietimo skyriaus ir Šilutės rajono švietimo pagalbos tarnybos.

Sveikinimo žodį tarė Juknaičių pagrindinės mokyklos direktorė Violeta Šimelionienė, o spartakiados atidarymą paskelbė Šilutės rajono Švietimo skyriaus vedėja Dainora Butvydienė. Po to visi dalyviai buvo pakviesti bendrai rytinei mankštai, kurią vedė kūno kultūros mokytoja Snaigė Svipaitė.

Mokyklų komandų atstovai, burtų keliu suskirstyti į 10 mišrių  komandų, gavo žemėlapius, kuriuose buvo pažymėta dešimt užduočių stotelių. Vykdydami užduotis mokytojai turėjo galimybę pasitikrinti įvairius gebėjimus: miklumą, taiklumą, kūrybiškumą, išradingumą, sportiškumą ir kt. ir tuo pačiu aplankyti gražiausias Juknaičių parko vietas.

Po gerų poros valandų, sėkmingai įveikę visus išbandymus,  spartakiados dalyviai sugrįžo į vasaros estradą, kur jų laukė sotūs pietūs – kareiviška košė, už kurią organizatoriai dėkoja Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pagėgių rinktinės Vileikių užkardos atstovams.

Spartakiados dalyvius pasveikinti ir rezultatais pasidžiaugti bei palinkėti gerų atostogų atvyko Šilutės rajono meras Vytautas Laurinaitis ir mero pavaduotojas Sigitas Šeputis.

Pabaigoje buvo apdovanota spartakiados nugalėtojų komanda, dalyvavusioms mokykloms įteiktos Šilutės rajono švietimo skyriaus padėkos už dalyvavimą ir burtų keliu išrinkti 2021 metų Šilutės rajono švietimo įstaigų darbuotojų spartakiados organizatoriai. Jais tapo Šilutės Pamario pagrindinė mokykla.

Spartakiados dalyviai ir organizatoriai pasidžiaugė, kad oras buvo palankus, renginys pavyko, užduotys buvo įdomios ir visus lydėjo puiki nuotaika.

Gitana Pociutė,
Juknaičių pagrindinės mokyklos lietuvių kalbos mokytoja