+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Kolegialiosios patirties sklaida „Diemedžio“ ugdymo centre

Gegužės 16 dieną Šilutės rajono psichologų metodinio būrelio narės lankėsi Švėkšnos „Diemedžio“ ugdymo centre. Ugdymo centro specialistės dalijosi kolegialiąja darbo su elgesio ir emocijų sutrikimų turinčiais vaikais patirtimi.

Centro švietimo pagalbos ir konsultavimo skyriaus vedėja Aurelija Kasparavičienė supažindino su centro patalpomis, papasakojo apie jame dirbančių specialistų teikiamas paslaugas, pristatė įvairias čia  taikomas terapijas. Metodinio būrelio psichologės susipažino su centre naudojamomis priemonėmis: terapine vandens lova su integruota masažo ir garso sistema, begalybės tuneliu,  burbulų vamzdžiu,  šviečiančiais pluoštais ir kt.

Centro psichologė Aldona Giržadienė dalijosi savo darbe taikomais metodais, gerąja patirtimi. Specialistės dalijosi savo patirtimi, diskutavo apie pagalbos vaikui galimybių tobulinimą. Diskusijos metu buvo aptarti aktualūs klausimai, susiję su mokinių, turinčių elgesio ir/ar emocijų sutrikimų pagalbos teikimo galimybėmis, pasisemta naujų idėjų.

Rūta Gagienė,
Psichologų metodinio būrelio pirmininkė,
Šilutės pirmosios gimnazijos psichologė