+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Šilutės rajono socialiniai pedagogai lankėsi Žemaičių Naumiesčio bendruomeniniuose namuose

Sausio 24 dieną socialiniai pedagogai svečiavosi Žemaičių Naumiesčio Bendruomeniniuose šeimos namuose. Nuo birželio mėnesio veikiančiuose bendruomenės šeimos namuose teikiamos įvairios paslaugos, kurios yra nemokamos ir lengvai prieinamos ne tik Žemaičių Naumiesčio bendruomenei, bet ir viso rajono žmonėms.  

Šilutės rajono savivaldybės Socialinės paramos skyriaus vedėjo pavaduotoja bei bendruomeninių šeimos namų projekto vadovė  Audronė Barauskienė, projekto  koordinatorė Alma Pupšienė bei socialinė darbuotoja Irena Vismantienė papasakojo apie bendruomeniniuose šeimos namuose kompleksiškai teikiamas nemokamas paslaugas šeimai, apie  šiuose namuose teikiamas individualias psichologo konsultacijas, galimybę dalyvauti grupiniuose šeimų stiprinimo užsiėmimuose, tobulinti vaikų auklėjimo įgūdžius, naudotis nemokama vaikų priežiūros paslauga ir apie kitų  projekto veiklų įgyvendinimą.

Vaišindamiesi kava prie apskrito stalo ilgai diskutavome apie tokių šeimos namų poreikį ir svarbą teikiant pagalbą šeimoms.

Jolita Lileikienė,
Šilutės rajono socialinių pedagogų metodinio būrelio pirmininkė, Martyno Jankaus pagrindinės mokyklos socialinė pedagogė

Lina Beržinienė,
Saugų Jurgio Mikšo pagrindinės mokyklos socialinė pedagogė