+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

SMART Notebook programos taikymas pamokoje

Spalio 31 d. ir lapkričio 29 d. Šilutės Pamario pagrindinėje mokykloje vyko dviejų dalių mokymai „SMART Notebook programos taikymas pamokoje“. Anglų kalbos mokytoja metodininkė Vilma Saldauskienė dalijosi savo patirtimi ir mokė mokytojus, kaip SMART Notebook programą galima panaudoti pamokose, gerinant ugdymo kokybę ir didinant mokinių motyvaciją mokytis. 

Programa suteikia galimybę parengti interaktyvias priemones, pristatant ir aiškinant naują informaciją, tikrinant mokinių žinias ir gebėjimus, skatina mokinius būti aktyviais dalyviais, o ne pasyviais klausytojais, mokiniai skatinami atrasti, tyrinėti, dirbti, lavinti įgūdžius. Programa atveria galimybes naudoti žaidybines formas, kurios, kaip žinia, skatina susidomėjimą ir tokiu būdu įgytos žinios išlieka ilgiau nei  naudojant įprastus metodus. Pamokos, kuriose naudojama SMART programinė įranga būna labiau organizuotos, tikslingai ir racionaliai panaudojamas laikas.

Užsiėmimuose dalyvavo 29 Šilutės Pamario pagrindinė mokyklos mokytojai.

Elvita Simaitienė,
Šilutės Pamario pagrindinės mokyklos mokytoja

Spalio 31 d. ir lapkričio 29 d. Šilutės Pamario pagrindinėje mokykloje vyko II dalių mokymai „SMART Notebook programos taikymas pamokoje“. Anglų kalbos mokytoja metodininkė Vilma Saldauskienė dalijosi savo patirtimi ir mokė mokytojus, kaip SMART Notebook programą galima panaudoti pamokose, gerinant ugdymo kokybę ir didinant mokinių motyvaciją mokytis.