+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Prisilietimo galia ir jo įtaka žmogaus sveikatai

Gegužės 24 d. pedagogai išklausė praktinį Marinos Golerovos, sertifikuotos Dr. E. Reich kūno psichoterapijos metodo „Drugelio prisilietimas“ dėstytojos, Aura-Soma praktikės, turinčios psichologo bakalauro laipsnį, seminarą „Prisilietimo galia ir jo įtaka žmogaus sveikatai bei jo šeimos gerovei”.

Kaip teigia švelniosios bio-energetikos atstovai, kiekvienas žmogus per gyvenimą patiria ir fizinių (operacijos, avarijos, ligos..) ir psichologinių traumų po kurių įvairiose kūno vietose gali susidaryti psichologiniai šarvai… Tie šarvai padeda žmogui išgyventi stresinėse situacijose, “apsaugo” nuo skausmo, bet iš tikrųjų šarvai  neleidžia mums gyventi visavertį gyvenimą, sutrikdo harmoningą gyvybinės energijos tėkmę, o ilgainiui gali sutrikti ir fizinė bei emocinė sveikata.

Mokėmės, kaip valdyti stresą, nuimti psichologinius „šarvus“, pažinti ir atrasti save bei sustiprinti biologinį funkcionavimą, atrasti džiaugsmo ir laimės pojūčius, pamatyti savo vidinį grožį, mokėmės būti savimi, mylėti save,  puoselėti šiltus santykius šeimoje ir bendradarbių kolektyvuose.

Vida Paliutytė,
Šilutės lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ auklėtoja metodininkė