+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Atviros veiklos Šilutės Pamario pagrindinėje mokykloje

Sausio  30 d. Šilutės Pamario pagrindinėje mokykloje  vyko Pamario ir Žemaičių Naumiesčio zonų pradinių klasių mokytojų metodinių būrelių susirinkimas, kurio metu buvo pristatomos atviros veiklos su mokiniais. Susirinkime dalyvavo ir kitų zonų pradinių klasių mokytojos.

Buvo parodytos veiklos, kurios padeda įsisavinti mokomąją medžiagą. Šilutės Pamario pagrindinės mokyklos mokytojų metodininkių Irmos Kelpšienės ir Gitanos Gelžinytės pirmokėliai parodė, kaip galima interpretuoti lietuvių liaudies žaidimą „Du gaideliai“.

Šilutės Pamario pagrindinės mokyklos mokytoja metodininkė Irma Kelpšienė kartu su 1b klasės mokiniais parodė, kaip judesys padeda mokytis sudėties matematikos ir garsų tarimo lietuvių kalbos pamokose. Mokinių veiklos iliustravo, kad kinestetiniai metodai – veiksmingas mokymosi žaidžiant ir motyvacijos kėlimo būdas.

Šilutės Pamario pagrindinės mokyklos mokytojos metodininkės Laima Akucevičienė ir Vaclova Kalinauskienė kartu su trečios klasės mokiniais mokė mokytojas linksmai sportuoti kūno kultūros pamokose, pademonstravo, kaip organizuojant kūno   kultūros pamokas ieškoti netradicinių buitinių atliekų panaudojimo būdų, judriųjų žaidimų interpretacijų, skatinančių mokinių aktyvumą, norą sportuoti ir judėti.

Irma Kelpšienė,
Pamario zonos pradinių klasių metodinio būrelio pirmininkė,
Šilutės Pamario pagrindinės mokyklos mokytoja metodininkė