+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Metodinė diena Žemaičių Naumiesčio mokykloje-darželyje

[singlepic id=2005 w=200 h=200 float=left]Spalio 26 d.  įvyko netradicinis rajono ikimokyklinio ugdymo pedagogų metodinio būrelio susirinkimas –  rinkomės į Žemaičių Naumiesčio mokyklos-darželio metodinę dieną “Rudenėlio takeliu”.

Koridoriuje pasitiko  nepaprastai išradinga ir spalvinga paroda „Rudenėlio takeliu“, kurioje eksponuojami vaikučių ir jų tėvelių daryti darbeliai iš gamtinės medžiagos, rudens sodų ir gamtos gėrybių. Vėliau stebėjome atviras veiklas mišraus amžiaus grupėse, o po jų vyko šventinis rytmetis salėje, kurio metu programą parodė priešmokyklinio amžiaus grupės vaikai kartu su tėveliais.

Toliau sekė projektinės veiklos „Rudenėlio takeliu“ pristatymas. Pristatyti keturi projektiniai pranešimai: vyresnioji auklėtoja Alvyra Kaulienė pristatė projektą „Išdykusios daržovės“, auklėtoja – metodininkė Aurelija Razmienė – „Rudenėlio spalvos“, auklėtojos Evelina Staupelytė ir Vanda Pocienė – „Miškas rudenį“, priešmokyklinio ugdymo pedagogė metodininkė Milana Macijauskaitė – „Rudenėlio takeliu“.  Projektine veikla buvo siekiama integruotuose užsiėmimuose vaikams suteikti visapusiškų žinių apie rudenį ir jo požymius, taip pat skatinti bendravimą ir bendradarbiavimą su tėvais. Po pristatymų buvo dalijamasi įspūdžiais, sveikinimais, įstaigos direktorė Zofija trumpai pristatė pedagoges, pristačiusias projektinę veiklą.

Metodinė diena Žemaičių Naumiesčio mokykloje-darželyje organizuota nuo pradžios iki galo apgalvotai, profesionaliai. Džiaugiamės patyrę džiugių emocijų, pasisėmę patirties, praleidę metodinio būrelio susirinkimą  kitaip. Džiaugiamės Žemaičių Naumiesčio pedagogų ir administracijos meile darbui, rūpestingu ir išradingu priėjimu prie vaiko, požiūriu į jo ugdymą.

Jurgita Novatorovienė,
Ikimokyklinio ugdymo pedagogų metodinio būrelio pirmininkė,
Lopšelio-darželio “Raudonkepuraitė” vyresnioji auklėtoja

[nggallery id=91]