+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Veiklos aptarimas ir tolimesnės perspektyvos

[singlepic id=1968 w=200 h=200 float=right]Rugsėjo 20 d. popietę Šilutės dekanato tikybos mokytojai susirinko aptarti nuveiktų darbų.

Būrelio pirmininkė Audronė Denisevičienčė pasveikino su naujais mokslo metais ir paprašė susirinkimą pradėti malda, kurią pravedė Šilutės dekanato vicedekanas Kun. Saulius Katkus. Pasidžiaugėme mokytojų aktyviu dalyvavimu Žemaičių Kalvarijoje mokytojų dienoje.  Paragino kuo stropiau atsiųsti duomenis apie mokinių tikybos užsiėmimų lankomumą. Pranešimą apie pasaulines jaunimo dienas nukėlėme į rudens atostogas.[singlepic id=1969 w=200 h=200 float=left]

Tikybos mokytojus, kaip įprastai, aplankė Telšių vyskupijos Katechetikos centro ir Lietuvos Katechetikos centro vadovas Rimantas Gudlinkis, kuris pasidžiaugė praėjusiais mokslo metais nuveiktais darbais, aptarė tikybos mokytojų išsakytas problemas ir pasiūlymus Telšių vyskupijos Katechetikos centrui, pristatė ateities planus. Svečiai iš Telšių vyskupijos atvežė ir dovanų – knygų, paragino aktyviau dalyvauti rekolekcijose.

Būrelio susirinkime svečiavosi ir Švietimo skyriaus atstovė Vida Kubaitienė. Viešnia aptarė problemas, su kuriomis dažnai susiduria mokytojai, supažindino su švietimo naujovėmis.

Audronė Denisevičienė,
Tikybos mokytojų metodinio būrelio pirmininkė,
Šilutės Žibų pradinės mokyklos mokytoja