+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Dalyvavome konferencijoje “Psichologo darbas: iššūkiai ir galimybės“

[singlepic id=1917 w=200 h=200 float=right]Kaip ir kiekvienais metais, prasidėjus vasarai, Klaipėdos miesto ugdymo įstaigų psichologai organizavo respublikinę konferenciją į kurią buvo pakviesti ir mūsų rajono psichologai. Šiais metais konferencijos tema „Psichologo darbas: iššūkiai ir galimybės“.

Konferencijos metu buvo pristatytas pranešimas, kurio metu apžvelgta psichologų veikla bei organizuotos 6 kūrybinės dirbtuvės, kuriose buvo pristatyti įvairūs darbo metodai. Šiais metais kūrybinės dirbtuvės organizuotos šiomis temomis: „Dailės terapija: stiklo semantinis potencialas“, „Meno terapija – koliažas“, „F. Glasl‘o konflikto vystymosi modelio pristatymas ir praktinis panaudojimas psichologo darbe“, „Judesio terapija“, „Dr. Evos Reich kūno psichoterapijos metodo „Drugelio prisilietimo masažas“, „Te. D2 kaniterapijos galimybės Lietuvoje“. Mūsų rajono psichologus atstovavo „Diemedžio“ ugdymo centro psichologė Asta Lukauskienė, kuri pristatė kūrybines dirbtuves „Dailės terapija: stiklo semantinis potencialas“. Kūrybinėse dirbtuvėse turėjome galimybę ne tik gauti teorinių žinių apie darbo metodus, bet ir praktiškai juos išbandyti.

Džiaugiamės turėdami galimybę bendradarbiauti ir pasikeisti turimomis žiniomis, darbo metodais su kitų miestų, rajonų kolegomis.

„Diemedžio“ ugdymo centro psichologė Rosita Katauskienė