+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

„Diemedžio“ ugdymo centre lankėsi svečiai iš Turkijos

[singlepic id=1904 w=200 h=200 float=left]2016 m. gegužės 12 d. į „Diemedžio“ ugdymo centrą atvyko svečiai iš Turkijos profesinių mokyklų: vadovai, mokytojai ir specialistai. Svečius į Centrą atlydėjo Klaipėdos raj. VŠĮ „Švietimo, tyrimų ir konsultacijų centro“ atstovės Julija Šešeika ir Renata Baltrimienė, kurios įgyvendina  mobilumo projektą Erasmus+ KA1 „Increasing the Effectiveness of Vocational and Technical Education in Inclucive Education“.

Centro direktorius, švietimo pagalbos skyriaus specialistai, kolegas supažindino su kabinetais, dirbančių specialistų teikiamomis paslaugomis, vaizdžiai pristatė taikomas terapijas ir relaksacijas: gamtinės, dailės, sensorinės, šokio ir judesio, aromaterapijos, hidroterapijos. Svečiai turėjo galybę praktiškai išbandyti visas specialiąsias priemones.

Susitikimas prabėgo labai greitai, turėjome galimybę apžvelgti kultūrinius ugdymo skirtumus ir ypatybes, veiklos idėjas, mokinių ugdymo aktualijas. Pasidalinome gerąją patirtimi ir įgijome puikių dalykinių ir metodinių žinių. Tikimės, kad šio susitikimo metu užmegzta nauja pažintis nenutrūks ir bendradarbiavimas tęsis toliau.

Aistė Pielikienė,
Specialioji pedagogė- logopedė