+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Atvirų veiklų stebėjimas ir aptarimas

[singlepic id=1860 w=200 h=200 float=left]Kovo 17 d. Šilutės Pamario pagrindinėje mokykloje  vyko Pamario zonos pradinių klasių mokytojų metodinio būrelio susirinkimas, kurio metu buvo pristatomos atviros veiklos su mokiniais.

Susirinkime buvo parodyta veikla, kuri padeda įsisavinti mokomąją medžiagą. Būrelio susirinkime dalyvavo ir kitų zonų pradinių klasių mokytojos.

Šilutės Pamario pagrindinės mokyklos mokytojos metodininkės Idos Diglienės mokiniai parodė, kaip mokėsi saulės sistemą ir jos planetas. Šilutės Pamario pagrindinės mokyklos mokytoja metodininkė Irma Kelpšienė kartu su mokiniais parodė, kaip judesys padeda mokytis palyginti dešimtaines trupmenas. Šilutės Pamario pagrindinės mokyklos mokytojos metodininkės Laima Akucevičienė ir Vaclova Kalinauskienė kartu sus mokiniais mokė mokytojas linksmai sportuoti kūno kultūros pamokose.

Naumiesčio zonos pradinių klasių mokytoja Virginija Lidžiuvienė pristatė savo parengtas priemones „Lietuvos simboliai“ ir „Gintaras – laimės ir sveikatos akmuo“. Visiems labai patiko mokytojos sukurtas filmas apie gyvalazdes, kurias klasėje terariume  augina ir prižiūri su mokiniais.

Vėliau mokytojos aptarė veiklas ir jų panaudojimo galimybes su kolegėmis.

Irma Kelpšienė,
Pamario zonos pradinių klasių metodinio būrelio pirmininkė,
Šilutės Pamario pagrindinės mokyklos mokytoja metodininkė