+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Pirmasis Žemaičių Naumiesčio zonos pradinių klasių mokytojų metodinio būrelio tarybos susirinkimas

[singlepic id=1817 w=200 h=200 float=left]Žemaičių Naumiesčio mokykloje-darželyje sausio pradžioje rinkosi Žemaičių Naumiesčio zonos pradinių klasių metodinio būrelio taryba. Pasidžiaugusios eglučių, pagamintų iš netradicinių medžiagų paroda, sėdo aptarti ir sudaryti veiklos plano 2016-iesiems.

Pirmiausia mokytojos išsirinko metodinio būrelio pirmininko pavaduotoją ir sekretorę. Po to svarstėme, ką zonos mokytojai galėtų nuveikti šiais metais. Kadangi mokyklose nemažėja mokinių, turinčių specialiųjų poreikių, nutarta pasikviesti Švietimo pagalbos tarnybos specialiąją pedagogę metodininkę Dainą Jucikaitę, kuri, turėdama kompetencijų ir patirties, galėtų patarti, kaip dirbti su tokiais mokiniais, pakonsultuoti mokytojus sudarant planus.

Pirmininkė Sonata Kurmienė pasiūlė surengti susitikimą su mokytoja- eksperte Violeta Lukočiene. Mokytoja Virginija Gečaitė pasiūlė edukacinę išvyką į Bikavėnų senųjų amatų centrą, kur mokytojai atras ne tik įdomios veiklos, bet ir turiningai pailsės. Taip pat buvo nutarta šiais metais kolegialiąja patirtimi dalytis su Pamario zonos mokytojais. Jie maloniai sutiko mus pakviesti balandžio mėnesį į atvirų veiklų stebėjimą.

Žemaičių Naumiesčio gimnazijos mokytoja Virginija Saveljevienė pasiūlė į veiklos planą įtraukti pranešimą, kurį paruoš kartu su kolegėmis bei kalėdinių angelų parodą.

Pirmininkė padėkojo kolegėms už pasiūlytas idėjas ir išreiškė viltį, kad pavyks viską sėkmingai įvykdyti.

Virginija Kubilienė,
Vainuto gimnazijos vyresnioji mokytoja