+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Rajono mokyklų vadovų išvyka į Klaipėdą

[singlepic id=1803 w=200 h=200 float=right]Baigiantis metams rajono mokyklų vadovai susirinko į paskutinį susirinkimą. Šįkart vykome į Klaipėdą, kur dalyvavome seminare ,,Organizacijos kultūra ir vidinė komunikacija“.

Konferencijų salė yra 20-ajame Konferencijų Centro aukšte, tad pro langus galėjome pasimėgauti išskirtiniais Klaipėdos vaizdais: iš vienos pusės matėme jūros vartus ir raibuliuojantį vandenį, iš kitos – aukštyn besistiebiančius raudonus senamiesčio stogus, paskendusius rūke, ir iš aukštų kaminų besiverčiančius dūmus. Švietė ryški, tokiam metų laikui neįprasta, saulė.

Šventinę nuotaiką padėjo sukurti aktorė Nijolė Sabulytė ir smuikininkė Rima Tamošiūnaitė. Jų sukurtas mini spektaklis puikiai pratęsė Rajono mokyklų vadovų asociacijos pirmininkės Violetos Šimelionienės sveikinimo žodžius apie visagalį laiką, apie žmogų, sugebantį tą laiką suskaičiuoti, žymėti, užbrėžti tam tikras ribas. Tarsi pakerėti klausėmės puikių eilėraščių posmų ir užburiančios smuiko melodijos.

Diskusiją apie puikų mini spektaklį, apie mūsų profesijos spalvas ir kasdienybę pratęsėme prie kavos puodelio. Išklausę Švietimo skyriaus vedėjos Birutės Tekorienės pasveikinimą, vykome prie jūros.

Jūra mus pasitiko lygi, spalvinga, nušviesta saulės. Nebuvo nė pėdsako vakarykštės rūstybės, apie kurią pasakojo vakarykščiai prie jūros buvę kolegos.

Besigėrėdami jūra, padėkojome kelionės organizatorėms, palinkėjome vieni kitiems sveikatos, gerų ateinančių metų, drąsiausių svajonių įgyvendinimo.

Birutė Morkevičienė,
Traksėdžių pagrindinės mokyklos direktorė