+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Pristatėme metodines priemones

[singlepic id=1763 w=200 h=200 float=right]Lapkričio 16 dieną pradinių klasių anglų kalbos mokytojai metodinio būrelio susirinkime pristatė ir aprobavo pačių sukurtas metodines priemones, kurias jie panaudoja savo pamokose.
Tai buvo įvairios pačių mokytojų pasidarytos metodinės priemonės naujų žodžių mokymui, sakinio sandaros, žodžių tvarkos jame įtvirtinimui, išeitų temų kartojimui, abėcėlės mokymui ir kt. Kiekvienas mokytojas atsinešė į susirinkimą savo idėjas ir paaiškino situaciją, kaip kuri metodinė priemonė gali būti panaudojama, visi kartu aptarė, kaip galima įvairinti situaciją ir metodinę priemonę panaudoti kitaip.
Šilutės Pamario pagrindinės mokyklos mokytoja metodininkė Vilma Saldauskienė pakvietė būrelio mokytojus sekančiam susirinkimui burtis pas ją kabinete, kur visi išklausytume jos paskaitą apie interaktyvios lentos panaudojimo galimybes anglų kalbos pamokoje. Planuojame, kad susirinksime sausio 6 d. 10 val.
Metodinių priemonių įvairovė buvo puiki idėjų vaivorykštė, kurią galima įvairinti, pildyti, tobulinti, taikyti kiekvieno mokytojo darbe.

Indrė Diksienė,
Pradinių klasių anglų kalbos mokytojų metodinio būrelio pirmininkė,
Traksėdžių pagrindinės mokyklos mokytoja metodininkė

[nggallery id=86]