+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Paroda “Laukinė Amerika”

[singlepic id=1756 w=200 h=200 float=right]Iki lapkričio pabaigos kviečiame aplankyti šilutiškės Šilutės Martyno Jankaus pagrindinės mokyklos anglų kalbos mokytojos metodininkės Aušros Paulauskaitės fotografijų parodą “Laukinė Amerika”. Taip pat kviečiame konferencijų salėje, kurioje eksponuojama paroda, vesti netradicines pamokas mokiniams (iš anksto susitarus).

Aušra fotografuoja nuo paauglystės. Pirmąsias fotografijos pamokas gavo iš tėčio, vėliau – iš fotožurnalų, internetinių svetainių, Niujorko fotografijos instituto. Be fotografijos Aušra mėgsta keliones, kurios padeda ištrūkti iš kasdieninės rutinos, pamatyti vis naują pasaulio kampelį, susipažinti su naujais žmonėmis, skirtingomis kultūromis ir yra neišsemiamas kūrybinio įkvėpimo šaltinis.

Po keleto kelionių į Ameriką 2013-aisiais M. Jankaus mokykloje buvo eksponuojama Aušros paroda “Kelionių dienoraščiai: Amerikos nacionaliniai parkai”. Šiandien parodoje “Laukinė Amerika” matome atnaujintą, papildytą fotografijų kolekciją, supažindinančią su Šiaurės Amerikos saugomomis teritorijomis: Ledyno, Jeloustouno, Didžiojo Tetono.