+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Kolegialiosios darbo patirties sklaida „Diemedžio“ ugdymo centre

[singlepic id=1748 w=200 h=200 float=left]Spalio 29 d. „Diemedžio“ ugdymo centre vyko Klaipėdos miesto ir Šilutės rajono psichologų metodinių būrelių susitikimas „Emocijų ir elgesio sutrikimų turinčių mokinių psichosocialinės adaptacijos gerinimas taikant specialiąsias terapines priemones“.

Susitikimo metu buvo susipažinta su „Diemedžio“ ugdymo centro veikla ir pagalbos galimybėmis emocijų ir elgesio sutrikimų turintiems vaikams. Centre dirbančios psichologės pristatė terapinius kabinetus ir specialiąsias terapines priemones, naudojamas vaikų savijautai gerinti, taikomas terapijas. Psichologės buvo supažindintos su teorinėmis terapijų taikymo galimybėmis, turėjo galimybę praktiškai išbandyti visas terapines priemones.

Susitikimo metu kolegės dalijosi gerąja patirtimi dirbant su emocijų ir elgesio sutrikimų turinčiais vaikais.

„Diemedžio“ ugdymo centro bendruomenė ir Šilutės rajono psichologų metodinis būrelis dėkoja Klaipėdos miesto psichologų metodinio būrelio nariams už iniciatyvumą ir džiaugiasi galimybe bendradarbiauti tarpusavyje, dalytis savo turima patirtimi, tobulinant pagalbą vaikui, kuriant palankią ugdymuisi bei asmenybės vystymuisi aplinką.

Rosita Katauskienė
„Diemedžio“ ugdymo centro psichologė