+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Kūno kultūros mokytojų aktualijos

[singlepic id=1693 w=200 h=200 float=left]Rugsėjo 8 d, rajono kūno kultūros mokytojai gausiai rinkosi į metodinio būrelio susirinkimą.

Sveikinimo žodį tarė, gerų mokslo metų linkėjo ir su švietimo naujovėmis supažindino, švietimo skyriaus vyriausiasis specialistas Rūtenis Jankauskas.
Nuolat bendradarbiaujantis ir glaudžius ryšius su kūno kultūros mokytojais palaikantis Šilutės sporto mokyklos direktorius Aivaras Lileikis aptarė praėjusių mokslo metų varžybų rezultatus. Pasidžiaugta, kad pagerėjo respublikinių varžybų suvestinėje mūsų rajono bendrojo lavinimo mokyklų rezultatai. Gerėjančius rezultatus lėmė tai, kad į daugiau respublikinių varžybų šiemet išvyko mūsų rajono mokiniai. Direktorius siūlė naujai išrinkti kūno kultūros mokytoją į rajono savivaldybės sporto tarybą, kuris tinkamai atstovautų kūno kultūros mokytojų metodinį būrelį sprendžiant su sportu susijusias problemas rajone. Pakartotinai į sporto tarybą išrinktas Pamario pagrindinės mokyklos kūno kultūros mokytojas Rimvydas Lukošius.
Pasidžiaugta ir padėkota Švėkšnos Saulės gimnazijos kūno kultūros mokytojams už gražią, birželio mėnesį organizuotą, švietimo darbuotojų sporto šventę. Numatytos artimiausių rudens kroso ir lengvosios atletikos varžybų vykdymo datos, aptartos kvadrato, „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“, tinklinio varžybų vykdymo tvarkos, išreikšti pageidavimai kvalifikacijos tobulinimo seminarams.
Energingi ir pilni optimizmo, rajono kūno kultūros mokytojai pradeda naujus mokslo metus!

Lina Leikuvienė
Kūno kultūros mokytojų metodinio būrelio pirmininkė
Kintų pagrindinės mokyklos kūno kultūros mokytoja metodininkė