+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Iššūkiai, su kuriais susiduriame…

[singlepic id=1293 w=200 h=200 float=left]Spalio 15 d. vyko rajoninė metodinė praktinė anglų kalbos mokytojų konferencija „Iššūkiai, su kuriais susiduriame mokydami naujų žodžių“. Konferencijos iniciatorės ir organizatorės – Šilutės pirmosios gimnazijos anglų kalbos mokytojos Natalija Mulerova ir Reda Klimanskienė.

Kaip teigė mokytojos, šitos konferencijos idėja ir kilo būtent todėl, kad mokytojai dažnai susiduria su sunkumais, mokant mokinius naujų žodžių. Ypač, jei tai norima padaryti efektyviai. Konferencijoje  sukaupta patirtimi sutiko pasidalinti Miglė Ogorodnikovienė, Oxford University Press atstovė Baltijos šalims, mokytoja ekspertė, Kristina Sodonienė, Šilutės pirmosios gimnazijos mokytoja metodininkė, Renata Ivaščenkienė, Šilutės Žibų pradinės mokyklos mokytoja ekspertė, Natalija Mulerova, Šilutės pirmosios gimnazijos vyresnioji mokytoja.

Į konferenciją susirinko gausus rajono anglų kalbos mokytojų būrys. Toks didelis mokytojų susidomėjimas įrodė, kad tema yra iš tikrųjų aktuali ir mokytojams reikia tokių praktinių konferencijų.  Konferencijos metu pranešėjai skaitė pranešimus, dalijosi gerąja patirtimi ir prie kavos puodelio aptarė tolimesnius planus.

Natalija Mulerova
Šilutės pirmosios gimnazijos vyresnioji anglų kalbos mokytoja