+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Pedagoginių idėjų mugė

[singlepic id=1268 w=200 h=200 float=left]Spalio 6 d. Šilutės Pamario zonos pradinių klasių mokytojai metodinio būrelio susirinkime aptarė veiklos aktualijas, ypač daug idėjų šia tema išgirdo iš Savivaldybės Švietimo skyriaus vyriausiosios specialistės Vidos Nemanienės. Akcentuotos esminės metodinės veiklos kryptys: mokinių pažangos vertinimas, standartizuoti testai ir jų vertinimas, žinių ir praktinės patirties sklaida, kt.

Susirinkimo pradžioje mokytojai stebėjo Rusnės specialiosios mokyklos mokinių, vadovaujamų Nijolės Guntarskienės ir Dianos Alsienės, spektaklį rusų liaudies pasakos motyvais „Kas pasakė „Miau?”. Įspūdingos, išradingai pagamintos dekoracijos ir kaukės, sumanus spektaklio repertuaro sprendimas visus tiesiog užbūrė ir paskatino kūrybai.

Šilutės Pamario pagrindinės mokyklos mokytojos metodininkės Irma Kelpšienė ir Laima Akucevičienė pasidalijo daugybe gražių pedagoginių idėjų. Čia pat, užsiėmimo metu buvo sudarytos galimybės pasigaminti darbelius iš popieriaus ir ne tik.  Mokytojos metodininkės pasidalijo patirtimi, kaip  sudominti ir skatinti mokinius kūrybai ir išradingumui, siekti džiaugsmingo rezultato.

Analizuoti atnaujinti būrelio nuostatai, jiems pritarta.

 Eglė Januškienė,
Rusnės pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokytoja metodininkė,
Metodinio būrelio pirmininkė
[nggallery id=69]