+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Vykdoma registracija į nuotolines paskaitas, seminarus, kursus

Taupykite savo brangų laiką ir registruokitės į nuotolinius mokymus!

Visi nuotoliniai renginiai vykdomi pagal akredituotas profesinio tobulinimo programas. Kiekvienam dalyviui išduodamas paskaitos, seminaro ar kurso baigimo pažymėjimas/pažyma. Sertifikatai talpinami virtualioje mokymosi aplinkoje (http://vma.lt ) arba dalyviams išsiunčiami Lietuvos paštu.

Suteikiama 100% kokybės ir investuotų lėšų grąžinimo garantija. Jei Jūs suprasite, kad šie mokymai ne Jums, jie neduos Jums jokios naudos, mes grąžinsime visas Jūsų investicijas.

Renginių dalyviai gali sumokėti ir iš mokinio krepšelio kvalifikacijos tobulinimui skirtų lėšų. Visi renginiai vyksta realiu laiku, čia galite išbandyti testinį prisijungimą prie Virtualios konferencinės aplinkos (https://ac.liedm.net/seminaras-demo ). Kaip prisijungti prie konferencinės aplinkos skaitykite čia>> (http://goo.gl/Cc54zS )

Renginių skaidrės, vaizdo įrašai, testai, užduotys ir kita medžiaga talpinama šioje Virtualioje mokymosi aplinkoje (VMA). ( http://vma.lt )

Visokeriopą pagalbą galite gauti rašydami el. paštu ( mailto: ) arba skambindami tel. 8 686 87298.

Spalio 8 d. (I dalis), lapkričio 5 d. (II dalis) nuo 15 val. (6 akad. val.)

Seminaras “Tėvai, mokytojai, mokiniai – kaip stiprinti bendruomenę ir didinti bendradarbiavimą?” ( http://bit.ly/1qGjSBK )

Tėvams,kurių vaikai pradėjo lankyti mokyklą,kyla labai daug klausimų. Šioje paskaitoje bus kalbama apie tėvų efektyvų vaidmenį pirmokėlių gyvenime. Psichologė praktikė dalinsis profesine ir asmenine patirtimi. Paskaita skirta visiems,kurie nori būti didžiaisiais vaikų palaikytojais, padėti vaikui prisitaikyti sistemoje, geriau suprasti savo vaidmenį vaiko gyvenime. Lektorė: Ramunė Želionienė , psichologė.

Skaityti plačiau ( http://bit.ly/1qGjSBK ) │REGISTRUOTIS galima iki spalio 8 d. 10 val. ( http://bit.ly/1pCFjEz )

Spalio 14-25 d. nuo 15 val. (18 akad. val.)

Kursai “Dokumentų valdymas: dokumentų rengimas, tvarkymas, apskaita” ( http://bit.ly/1ruha7M )

Dokumentų valdymo kursas yra skirtas visiems, norintiems išmokti, kaip reikia rengti įmonės veiklos dokumentus, kaip juos kaupti, tvarkyti, įtraukti į apskaitą, perduoti į archyvą. Kursas turėtų būti naudingas ir tiems, kurie jau dirba su dokumentais (juos rengia, tvarko), tačiau ne visuomet spėja atkreipti dėmesio į naujausius pakeitimus arba dėl tam tikrų priežasčių negali teisės aktais nustatytų reikalavimų pritaikyti praktikoje. Spalio 2 d. paskaitos “Ar teisingai rengiame dokumentus?” vaizdo įrašas >> ( https://ac.liedm.net/p7sqntofqw4/ ) Lektorė: Inga Augustinienė, Klaipėdos apskaitos mokyklos lektorė.

Skaityti plačiau ( http://bit.ly/1ruha7M ) │REGISTRUOTIS ( http://bit.ly/1rWZrWC )│

Spalio 13-14 d. (po 2 akad. val.)

“Erasmus + programos eTwinning projektinės veiklos galimybės” ( http://bit.ly/1sboypQ ) Mokymų PROGRAMA: Erasmus + programa eTwinning – Europos mokyklų bendruomenė; Virtuali programos eTwinning bendradarbiavimo aplinka: vartotojų registracija, partnerių paieška, bendravimo įrankiai; Tarptautinio bendradarbiavimo projekto kūrimas: nuo idėjos iki rezultato; Virtualios programos eTwinning bendradarbiavimo aplinka TwinSpace įrankiai ir jų praktinis panaudojimas projekto veikloje; IKT įrankiai projektinei veiklai. Animoto. Lektorė:Jolita Morkūnaitė, Erasmus+ programos eTwinning konsultantė, Kaišiadorių Vaclovo Giržado progimnazijos direktorė, dailės mokytoja ekspertė.│Skaityti plačiau ( http://bit.ly/1sboypQ ) │REGISTRUOTIS ( http://bit.ly/1sboypQ )│

Spalio 15 d. nuo 16 val. (2 akad. val.)

Paskaita “Tyrėjo užrašai – žengia dar toliau” ( http://bit.ly/1sVE0rc ) Užrašai pirmiausia skirti probleminiam mokymuisi ir tiriamajai veiklai. Dabartiniame pasaulyje jau nebepakanka tik išmokti ir sužinoti, kad yra taip arba taip. Faktai ir žinios būtini, bet ne mažiau svarbu, kodėl tai vyksta, kaip tai būtų galima pritaikyti, kaip tai siejasi su realia aplinka. Tik keldamas tokius klausimus, gebėdamas analizuoti ir suvokdamas priežastis, mokinys taps brandžiai mąstančiu žmogumi ir suvoks pasaulį kaip vientisą ir nedalomą. Gamtos mokslai nebesuguls tik į biologijos, chemijos, fizikos „atskirus stalčiukus“, bet taps vieningu pasauliu. Lektorius: Romas Darafėjus, Lietuvos biologijos mokytojų asociacijos pirmininkas, Vilniaus Sietuvos progimnazijos biologijos mokytojas metodininkas.│Skaityti plačiau ( http://bit.ly/1sVE0rc ) │REGISTRUOTIS ( http://bit.ly/Zh3XUP )│

Spalio 23 d. nuo 16 val. (2 akad. val.)

Paskaita “Nauja mokymo priemonė 11-12 klasių mokiniams – Chemiko užrašai” ( http://bit.ly/1mBkpKj ) Tai – ne pratybos, tai – chemiko užrašai! Užrašų struktūra kitokia nei pratybų. Pirmiausia jie skiriami probleminiam mokymuisi ir tiriamajai veiklai, faktų rinkimui, analizei, išvadų formulavimui. Puiki priemonė rengiantis egzaminui! Lektorius: Prof. dr. Rimantas Raudonis, Vilniaus Universiteto Chemijos fakulteto prodekanas│Skaityti plačiau ( http://bit.ly/1mBkpKj ) │REGISTRUOTIS ( http://bit.ly/1rY1aMv )│

Spalio 29 d. nuo 12 val. (2 akad. val.)

Paskaita “Nauja rusų kalbos gramatika su pratimais A1-B2” ( http://bit.ly/1u43i4U )

Mokytojai webinaro metu išgirs apie gramatikos rengimo principus ir jos naudojimą ugdymo procese. Lektorė: Anna Jankelevič, Vilniaus Vytauto Didžiojo gimnazijos mokytoja ekspertė.│Skaityti plačiau ( http://bit.ly/1u43i4U ) │REGISTRUOTIS ( http://bit.ly/1CMiaHU )│

Lapkričio 10 d. (I dalis) nuo 15 val. (6 akad. val.) Seminaras “Bibliotekininkų veiklos psichologiniai ypatumai mokykloje”Bibliotekininkų veiklos psichologiniai ypatumai mokykloje” (http://bit.ly/1pji1mY )

Psichologė praktikė, keletą metų sėkmingai suburianti bibliotekininkus į mokymus, dalinsis gerąja patirtimi ir plėtos bibliotekininkų profesines kompetencijas. Seminaras skirtas tiems, kam rūpi asmeninė psichologinė savijauta darbe, tarpasmeniniai santykiai, daroma įtaka vaikams bei bendradarbiavimas su pedagogais. Lektorė: Ramunė Želionienė , psichologė. │Skaityti plačiau ( http://bit.ly/1pji1mY ) │REGISTRUOTIS ( http://bit.ly/1rWZFgq )│

Lapkričio 13 d. (I dalis) nuo 15 val. (6 akad. val.)

Seminaras “Inovatyvūs streso įveikos būdai pedagoginėje veikloje”Inovatyvūs streso įveikos būdai pedagoginėje veikloje” (http://bit.ly/1Blr8t4 ). Jei norite ne tik efektyviai mokyti, bet ir maloniai jaustis, mokymų turinys Jums pravers. Sužinosime, kaip išvengti įtampos, kaip įveikti stresą, kaip išlikti savimi, kaip išsaugoti žmogiškumą, kaip didinti savo autoritetą kolegų, tėvų, vadovų ir mokinių akyse. Lektorė: Ramunė Želionienė , psichologė │Skaityti plačiau ( http://bit.ly/1Blr8t4 ) │REGISTRUOTIS ( http://bit.ly/1s1Fz56 )│2014-2015 m.m.

Virtualios mini konferencijos ( http://bit.ly/1rmNNE1 )

Kiekvienas mokytojas tobulina savo profesines kompetencijas kvalifikacijos tobulinimo seminaruose, ieško ir išbando mokymo metodus ir būdus, vykdo projektinę veiklą, organizuoja renginius, todėl maloniai kviečiame ikimokyklinių įstaigų, pradinių mokyklų, progimnazijų, gimnazijų, profesinių mokyklų mokytojus, kolegijų ir universitetų lektorius registruotis ir dalyvauti virtualiose mini konferencijose. Konferencijų tikslas – suteikti visiems galimybę pasidalinti savo unikalia patirtimi su kolegomis.│Skaityti plačiau ( http://bit.ly/1rmNNE1 ) │REGISTRUOTI PRANEŠIMĄ ( http://bit.ly/1rmNNE1 )│

Vietų skaičius labai ribotas, raginame registruotis iš anksto. Virtualios konferencijos kambario nuoroda atsiunčiama registracijos metu.

Pagarbiai
1x.lt Webinarai komanda