+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Bibliotekininkai ir technologijų mokytojai planavo

[singlepic id=1231 w=200 h=200 float=left]Bibliotekininkų metodinio būrelio susirinkime pirmininkė Meilė Žadeikienė pristatė naują amerikiečių psichologo Gary Chapman knygą „Penkios meilės kalbos“, kurioje minimas žmogaus emocinis rezervuaras, pildomas tik meilės dėka penkiais būdais. Mokiniai, skaitytojai bibliotekoje neretai taip pat siekia užpildyti savo tuščią „emocinį rezervuarą“. Pasiūlyta tai pritaikyti bibliotekininkams savo veikloje.

Dalykiškus ir metodiškai naudingus bibliotekininko darbui seminarus, metodinius susirinkimus nuspręsta rengti mokinių atostogų metu. Su MOBIO sistema dirbantys bibliotekininkai rinksis spalio mėnesį Šilutės pirmojoje gimnazijoje, pasidalins kolegialiąja patirtimi, kaip racionaliau tvarkyti vadovėlių fondą. Visų bibliotekininkų artimiausi darbai,- tai pasiruošimas euro įvedimui, susitvarkyti fondus (atlikti nusidėvėjusių dokumentų nurašymus iki 2015 m.)

[singlepic id=1234 w=200 h=200 float=right]Technologijų mokytojų metodinio būrelio susirinkime kolegialiai planuota tolesnė būrelio veikla. Numatyta spalio 20 d. edukacinė išvyka į Kintų Vydūno kultūros centrą.
Savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus vyriausioji specialistė Giedrė Milukienė išsakė esmines pastabas dėl technologijų olimpiados vykdymo, technologijų egzamino.

Bibliotekininkai ir technologijų mokytojai dalijosis patirtimi, teikė siūlymus veiklai, apsvarstė ir pritarė naujiems būrelių veiklos nuostatams.

Meilė Žadeikienė,
Bibliotekininkų metodinio būrelio pirmininkė,
Juknaičių pagrindinės mokyklos bibliotekininkė

Jurgita Balčytienė,
Technologijų mokytojų metodinio būrelio pirmininkė,
Šilutės Pamario pagrindinės mokyklos mokytoja metodininkė