+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Programa ,,Mokykla tėvams ir auklėtojams” – dialogo link

[singlepic id=1067 w=200 h=200 float=left]Balandžio 2 d. tėveliams pristatyta tarptautinė programa „Mokykla tėvams ir auklėtojams”. Tai tėvystės įgūdžių lavinimo programa, padedanti pagerinti turimus ir įgyti naujų elgesio, bendravimo su vaiku modelių, vienas iš galimų pagalbos šeimai ir švietimo įstaigai būdų.

Šių laikų pasaulis kitoks. Nuovargis, įtampa ir laiko trūkumas yra visiems pažįstami išgyvenimai. Skelbti tyrimai rodo, kad sumažėjo pokalbių tarp suaugusiųjų ir vaikų. Niekas neturi laiko išklausyti, nei savęs, nei kitų!

Šiandien mes labiau įpratę gyventi kaip gamintojai ir vartotojai, nei gyventi dialoge su kitais, o be dialogo prarandama tai, kas žmogiška. Kitokie ir mūsų vaikai. Jie nebereaguoja į baime pagrįstą auklėjimą. Tėvai ir auklėtojai siekia artimesnio bendravimo su vaikais, deja, vis dar naudojasi senaisiais auklėjimo metodais.

„Mokykla tėvams ir auklėtojams“ – tai  programa tiems, kurie ieško būdų užmegzti glaudesnius ir  šiltesnius santykius su vaikais. Kviečiame tėvelius registruotis tel. 8 441 68997 arba el. paštu socialinissilutespsc.lt ir dalyvauti mokymuose. Dar yra vietų pradedančioje darbą balandžio 8 d. grupėje. Kita tėvelių grupė bus sudaroma rudenį.

Būtina išankstinė registracija. Dalyvių skaičius grupėje ribojamas.