+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Anglų kalbos mokytojai organizuoja internetinius susitikimus

[singlepic id=1045 w=200 h=200 float=right]Anglų kalbos mokytojai balandžio 2 d. 16.00 val. organizuoja bandomąjį webinarą. Tai bus anglų kalbos mokytojų metodinio būrelio tarybos pasitarimas. Tikslas – išbandyti webinaro sistemos darbą, aptariant veiklos klausimus.

Mokytojoms, kurioms 16:00 laikas nepatogus, kviečiamos į pakartotinę Bandomojo Internetinio susirinkimo sesiją vakare, 20:00 Registruotis prašome čia: (https://www.bigmarker.com/enclubsilute/roomSilute )

Pageidaujantys dalyvauti webinare anglų kalbos mokytojai turėtų kreiptis į metodinio būrelio pirmininkę Aušrą Paulauskaitę el. paštu (pandute2@yahoo.ca) dėl registracijos.
Gegužės mėnesio susirinkime apie Internetinius susirinkimus-konferencijas kalbėsim plačiau. Pademonstruosime, kaip veikia kelios skirtingos internetinių konferencijų sistemos, pristatysiu mano bandomos svetainės darbą.
Norėčiau, kad internetiniai seminarai-susirinkimai taptų įprastu dalyku ir būtų taip pat vertinami, kaip susirinkimai Tarnybos patalpose ar mokyklose, tai yra, kad dalyvavimas juose būtų vienodai pripažįstamas. Gal tai suaktyvintų rajono mokytojus, paskatintų dažniau dalintis patirtimi.
Aušra Paulauskaitė,
Šilutės Martyno Jankaus pagrindinės mokyklos anglų kalbos vyresnioji mokytoja