+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

DĖMESIO! KVIETIMAS Į MOKYMUS

[singlepic id=743 w=200 h=200 float=]Paramos vaikams centras kviečia sveikatos priežiūros specialistus, psichologus bei socialinius pedagogus, dirbančius su ikimokyklinio ir pradinio mokyklinio amžiaus vaikais, į mokymus tema „Ikimokyklinio ir pradinio mokyklinio amžiaus vaikų psichikos sutrikimų prevencinė programa“.
Mokymų metu specialistai bus apmokyti vykdyti psichikos sveikatos sutrikimų prevencinę programą, paremtą vaikų saugumo įgūdžių lavinimo užsiėmimais vaikams. Mokymų metu specialistai gaus žinių apie vaikų elgesio ir emocijų sutrikimus, jų atpažinimą bei mokysis kaip stiprinti vaikų emocinį, psichologinį atsparumą bei saugumo įgūdžius. Specialistai taip pat bus išmokyti taikyti neatidėliotinas intervencijos priemones, įtariant smurtą ir prievartą bei skleisti žinias apie smurto ir prievartos prevenciją savo mokyklos bendruomenėje.
Pastaba. Mokymuose dalyvavę ir saugumo įgūdžių lavinimo užsiėmimus vesti apmokyti specialistai įsipareigoja pravesti po 2 užsiėmimus dviems vaikų grupėms savo darbovietėse. Specialistai gaus supervizijas – konsultacijas apie programos vykdymą ir iškilusius klausimus.
Mokymai vyks Paramos vaikams centre Vilniuje. Mokymų trukmė 10 ak. val. Detalesnė informacija apie mokymų vietą ir programą bus atsiųsta užsiregistravusiems į mokymus.
Mokymuose galite dalyvauti pasirenkant vieną iš trijų jums tinkamų dienų:
  • 2013 spalio 24 d.
  • 2013 spalio 31 d.
  • 2013 lapkričio 7 d.
Registruotis dalyvauti mokymuose galite iki spalio 14 dienos telefonais 8 5 271 59 80; 8 611 43567 arba elektroniniu paštu pvc@pvc.lt (nurodant „Saugumo įgūdžių lavinimo mokymai specialistams“).
Registruojantis prašome nurodyti savo vardą ir pavardę, pareigas bei įstaigos, kurioje dirbate
pavadinimą, savo kontaktus (el. paštą ir telefono numerį) bei datą mokymų, kuriuose norite dalyvauti.
Dalyvių skaičius mokymuose yra ribotas! Dalyviams mokymai yra nemokami.
Projektas yra finansuojamas Lietuvos Respublikos Sveikatos apsaugos ministerijos!
Asta Pikšrienė 
Projekto koordinatorė 
Paramos vaikams centras