+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Rinkosi Pamario zonos pradinių klasių mokytojai

[singlepic id=720 w=200 h=200 float=left]Spalio 7-ąją įvyko Pamario zonos pradinių klasių mokytojų metodinis susirinkimas. Svarstyta, kokia būrelio veikla dar turėtų įvykti iki kalendorinių metų pabaigos. Kolektyviai analizuota metodinio būrelio veikla, silpnosios ir stipriosios pusės, galimybės, pageidaujami kvalifikacijos kėlimo seminarai.

Šilutės Pamario pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokytoja metodininkė Irma Kelpšienė skaitė pranešimą apie IKT panaudojimą ruošiantis pamokoms ir pamokoje: „Naujovių panaudojimas šiuolaikinėje pamokoje”. Mokytoja pasidalijo patirtimi ir sukauptomis žiniomis, kaip organizuoti šiuolaikišką, naujausiomis technologijomis paįvairintą pamoką.

Šilutės Pamario pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokytoja metodininkė Vida Giedrienė skaitė pranešimą “Pamokos kokybė ir vertinimas (įsivertinimas). Mokytoja dalijosi patirtimi, apie šiuolaikinės pamokos mokinių vertinimą bei įsivertinimą. Svarbiausia, teigė ji, vaikas turi žinoti vertinimo kriterijus toje pamokoje, kad galėtų įsivertinti. Mokinys turi mokėti analizuoti savo darbą pamokoje: savo sėkmes ir nesėkmes.

Mokytojos taip pat pageidavo prisijungti prie kurios kitos pradinių klasių mokytojų zonos, nes šioje zonoje – beveik visos jos iš vienos mokyklos (tik 4 iš Rusnės pagrindinės). Tokiu būdu rajono metodinės veiklos susirinkimas atitinka mokyklos susirinkimą, nėra galimybės dalytis patirtimi tarp mokyklų.