+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Rugsėjo skambučiui nuskambėjus…

[singlepic id=694 w=200 h=200 float=left]Rugsėjo antrąją į Švietimo pagalbos tarnybą rinkosi garbaus amžiaus mokytojai, kuriuos džiugiam susitikimui pakvietė tradicinis rytmetys „Rugsėjo skambučiui nuskambėjus“. Mokytojų pasveikinti atvyko Savivaldybės administracijos atstovai: merė Daiva Žebelienė, pavaduotojas Algirdas Balčytis, Seimo narys Artūras Skardžius.

Mokytojai susilaukė gausybės gėlių, dėmesio, o laikas, praleistas kartu tiesiog tirpte sutirpo. Tarsi šeimos nariai profesijos kolegos dalijosi džiaugsmais ir skausmu, geru, guodžiančiu ir stiprinančiu žodžiu. Tai buvo vienuoliktas profesijos draugų susitikimas Tarnyboje.

Visi kolektyviai kūrė bendrą šventinį sveikinimą Mokytojams, pasisakymai buvo optimistiški ir su jumoru. Su džiaugsmu visi klausė Marcelino Ignatavičiaus, kitais metais švęsiančio garbų 95-mečio jubiliejų, linksmą pasisakymą. Mokytoja Dalia Žibaitienė skaitė susirinkusiems būsimosios, dešimtos poezijos knygos eiles. Paminėjome Tarmių metus – visi šventės dalyviai sprendė tarmiškas užduotis.

Mokytojus taip pat pasveikino Šilutės Pamario ir Šilutės Žibų pradinės mokyklų pradinukai, vadovaujami mokytojų Idilijos Klimaitės ir Janinos Šerlinskienės, padovanoję šventės dalyviams gražius žodžius ir šokį, sodrias rudens gėles.

[nggallery id=42]