+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Seminaras Prienuose

[singlepic id=523 w=200 h=200 float=left]Gegužės antrąją švietimo įstaigų vadovai, Švietimo skyriaus specialistai vyko į Prienų rajono Išlaužo pagrindinę mokyklą domėtis sukaupta mokyklų vertinimo ir įsivertinimo patirtimi, vertinimo modeliais. Mokykla garsėja respublikoje savo iniciatyvomis ir ieškojimais dirbti kitaip, subūrė Kokybės siekiančių mokyklų klubą, aktyviai siekia svarbiausio tikslo – ugdymo kokybės gerinimo.

Apie mokinių savarankiško ugdymo ir ugdymosi galimybes Išlaužo pagrindinėje mokykloje patirtimi dalijosi direktoriaus pavaduotoja Giedrė Šliumpienė. Mokykla šioje srityje taip pat yra sukaupusi patirtį. Didžiausias dėmesys užsiėmimų metu skiriamas mokymui mokytis, vaikai skatinami remtis vieni kitų patirtimi, po kiekvienos pamokos ugdytiniai mokomi įsivertinti savo veiklą.

Seminaro Prienuose tikslas – domėtis prieniškių sukaupta mokyklų vertinimo ir įsivertinimo patirtimi, vertinimo modeliais,  bendradarbiaujant ieškoti būdų, kaip siekti ugdymo kokybės. Planuojamas ir prieniškių atsakomasis vizitas Šilutėje.

Prieš išvykdami iš Prienų, šilutiškiai aplankė netoliese esantį Birštono kurortą, parką, pasidžiaugė pavasarėjančios gamtos vaizdais.