+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Bendravimo menas. Kaip bendrauti su sudėtingo būdo žmonėmis?

[singlepic id=507 w=200 h=200 float=left]Bendrojo lavinimo mokyklų ir ikimokyklinio ugdymo įstaigų vadovai, socialiniai pedagogai, klasių auklėtojai, psichologai bei kiti pageidaujantys balandžio 24 d. dalyvavo seminare tokiu pavadinimu. Buvo aptariama, koks yra komunikabilaus žmogaus etalonas, kas trukdo žmonėms efektyviai bendrauti, sudėtingų žmonių tipai, kaip elgtis su sudėtingo būdo žmonėmis įvairiose situacijose, situacijos kontrolė, bendravimo tobulinimas. Dalyviai supažindinti su sudėtingo būdo žmonių tipais, aptarti bendravimo su sudėtingo būdo žmonėmis metodai. Aptartos situacijos, kaip elgtis su tokiais žmonėmis, kad bendravimas su jais būtų efektyvus.

Šio seminaro metu dalyviai įgijo  žinių apie šiuolaikinį bendravimą ir jo metodiką. Taip pat susipažino su psichologų sudarytais sudėtingų žmonių tipais bei pritaikys gyvenimo ir mokslo siūlomas bendravimo strategijas savo darbe. Įgijo žinių, kaip elgtis su sudėtingo būdo žmonėmis įvairiose situacijose.

Lektorė Viktorija Gončarova – psichologė–verslo konsultantė. Naudoja efektyvius, patikrintus metodus ir technologijas, kurios padės Jums lengvai bendrauti, efektingai valdyti save ir gyvenimo aplinkybes.